De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
De 02:00 a 03:00
Amunt el Teló (R)
Decepció de les jugadores de l'Astralpool després de la final | Roger Benet Decepció de les jugadores de l'Astralpool després de la final | Roger Benet
05.05.2024 15:51

El Sant Andreu deixa l'Astralpool sense dinovena Copa de la Reina (13-12)

La dinovena Copa de la Reina haurà d'esperar. L'Astralpool Natació Sabadell ha perdut la final celebrada a la Finetwork Aquàtics de Can Llong contra un Sant Andreu que s'ha estrenat en el palmarès de la competició. Tot i que les de David Palma han controlat el ritme gairebé en tot moment, les 16 expulsions rebudes han tret les waterpolistes sabadellenques del partit i han permès la reacció andreuenca. Les de Javi Aznar han sabut jugar els últims minuts amb més integritat i el 13-12 de l'ex del Club Elena Ruiz, l'únic cop que s'han posat per davant en el marcador, ha estat suficient per guanyar el títol davant un Astralpool que ha acabat desesperat amb l'actuació arbitral.

Laura Ester i Judith Forca, decisives

La balança d'expulsions ha començat desequilibrada ben aviat. Tot i això, Laura Ester s'ha encarregat de posar el cadenat aturant-li un primer penal a la mateixa Elena Ruiz. Després de gairebé set minuts, Judith Forca ha obert la llauna amb el primer dels seus cinc gols. De fet, ha estat l'esquerrana qui ha comandat l'equip en el segon quart amb el primer avantatge de tres (2-5). Tot i que les andreuenques l'han reduït, una gran combinació entre Bea Ortiz i Maica Garcia, amb vaselina inclosa de la rubinenca, ha situat el 4-6 abans del descans.

Concert de xiulet i reacció andreuenca

Irene González s'ha afegit a la festa a la represa i, amb el 5-9, semblava que la final podia trencar-se en qualsevol moment. Ari Ruiz ha apropat el Sant Andreu i el tercer quart ha acabat amb un doble penal aturat a cada porteria. Ja en el darrer parcial, l'Astralpool ha acabat cosit a expulsions ―en un moment en concret, sis jugadores en duien dues―, ha topat amb Martina Terré i ni l'encert de Forca ha servit per contrarestar el càstig de les 'ex': Marina Cordobés, Gisel·la Farré i aquesta fuetada d'Elena Ruiz a 58 segons han capgirat la truita. La revenja haurà d'esperar fins al play-off de la Divisió d'Honor.

FITXA TÈCNICA
CN Sant Andreu: Lorca, Antón, Schuijt, A. Ruiz (3), Farré (2), Pérez, Cordobés (2), Muñoz, Crespí (2), E. Ruiz (4), Palacio, Bogachenko i Terré
Astralpool CN Sabadell: Ester, M. Ortiz, Leitón, Van der Sloot, Keuning (1), Casado, Giustini (1), Garcia (1), Forca (5), B. Ortiz (1), Jurado, González (3) i Carrasco
Parcials: 1-1 / 3-5 / 4-5 / 5-1
Àrbitres: Sergio Jiménez i Joan Carles Colominas