En directe: De 22:00 a 23:00
Fórmula Musical
A continuació:
De 23:00 a 23:59
La Caverna Galàctica (R)
De 00:00 a 02:00
Vitamina Dance (R)
Ricard Pujol, queixant-se d'un cop a la cara d'un rival | Roger Benet Ricard Pujol, queixant-se d'un cop a la cara d'un rival | Roger Benet
05.05.2024 20:01

Combat nul entre el Sabadell i el Nàstic... i una jornada menys de marge (0-0)

Ha acabat sent una jornada d'impàs abans de la finalíssima a Tarazona. El Centre d'Esports Sabadell ha signat taules contra el Nàstic de Tarragona en un enfrontament sense grans ocasions i la seva situació classificatòria pràcticament no canvia faltant únicament tres partits. Ningú ha guanyat de la segona meitat de la taula i això implica que els d'Óscar Cano, amb el punt sumat avui, empaten amb la zona de salvació... però el famós 3-0 a Sestao encara el deixa entre els cinc últims.

 

Domènech signa l'única ocasió de perill


Sense el sancionat Pau Resta i amb homes 'tocats' a la banqueta com Abde o Moyano, el tècnic granadí ha apostat per endarrerir la posició de Maestre i per dos teòrics davanters com Vladys i Baselga. Ha estat l'aragonès, precisament, qui ha provat un primer intent fluix que ha aturat Varo sense dificultats. El Sabadell buscava sortir amb la pilota jugada des del darrere, imprecís en l'últim terç, mentre que el Nàstic esperava l'errada arlequinada. Poc abans de la mitja hora, Marc Domènech ha estat a punt d'obrir el marcador amb un cacau des de la frontal que ha fet volar el porter grana.

 

Possible penal de Ricard Pujol


I ha estat l'única ocasió clara del partit, realment. Poc després, els de Dani Vidal han reclamat un possible penal de Ricard Pujol a Jaume Jardí. Tot i que els visitants han sortit amb una marxa més a la represa, s'ha jugat amb més cor que cap... o amb més por que atreviment. El més destacable ha estat una nova substitució per lesió de Carles Salvador. A l'espera de més exploracions, podria haver estat únicament un ensurt. Després, alguna centrada, algun córner i ja. Com a mínim, l'equip ha tancat l'aixeta al darrere. Sis dies ara per preparar un desplaçament, el del dissabte que ve (16h) a Tarazona que pot suposar mitja permanència.

 

FITXA TÈCNICA
CE Sabadell: Ortolá; Astals, Amelibia, Maestre, Pujol, Toni Herrero (Pau Fernández, 86’); Carles Salvador (Moyano, 67’), Domènech; Soto (Abde, 63’), Vladys (Marru, 86’) i Baselga (Manel, 86’)
Club Gimnàstic: Varo; Pol Domingo, Trigueros, Dufur, Joan Oriol; Óscar Sanz, Borja Martínez; Jaume Jardí (Concha, 59’), Andy (Godoy, 85’), Mula (Marc Fernández, 64’); Pablo Fernández (Santamaría, 85’)
Gols: - 
Àrbitre: Alejandro Morilla Turrión (col·legi navarrès). Ha amonestat els visitants Óscar Sanz, Santamaría i Iker Recio
Incidències: Partit corresponent a la 35a jornada en el grup 1 de la Primera Federació disputat a la Nova Creu Alta amb la presència de 7.528 espectadors